Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч на

...
Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе избран за играч на
Коментари Харесай

Жорди Кайседо: От Любо Пенев искам да науча неща, които ми липсват

Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе определен за състезател на месец март в анкетата на Пресклуб България. Еквадорецът събра 9 гласа, а след него останаха Атанас Илиев (Ботев Пловдив) с 8 гласа и Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив) с 6 гласа.

" Искам да благодаря на Господ, на моите сътрудници и на клуба. Без тяхната поддръжка и доверие нищо от това не би било допустимо. Това е плод на напъните и труда, който поставяме през това време. Надявам се да реализираме още повече. За мен е огромна част да играя за ЦСКА. Това е доста огромен клуб, който съм го заобичал доста. Ще продължа да давам най-хубавото от себе си за този клуб. Надявам се в близко бъдеще да оказа помощ да спечелим купата ", сподели Кайседо.
 Снимка 527302
Източник:

Той разяснява двамата треньори, с които работи досега в ЦСКА - Бруно Акрапович и Любо Пенев. " Най-голямата разлика е в тактическата скица. И двамата са прелестни треньори, които доста почитам. Много позитивни неща съм чувал за Любослав Пенев. Опитвам се да приказвам с него, тъй като той беше страховит голмайстор. Искам да се науча от него на неща, които още ми липсват ", сподели еквадорецът.

" Работя и се трудя, с цел да съм в националния тим. Да се надявам, че ще ме извикат за Копа Америка ".
 Ас на ЦСКА отпътува за Сърбия
Ас на ЦСКА отпътува за Сърбия

Тиаго е на лекуване при Марияна

" Направихме първата стъпка и стигнахме до край за Купата на България. Знаем, че Арда не е елементарен тим, само че и ние сме прелестен тим. Мога да ви кажа, че ще дадем най-хубавото от себе си, с цел да спечелим купата. Победата над Лудогорец беше стъпка, само че би трябвало да сме съсредоточени първо за мача в неделя, а по-късно и за останалите мачове ", приключи играчът.
 Снимка 527300
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР