Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че ще остане в

...
Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга заяви, че ще остане в
Коментари Харесай

Каранга: Ще остана до лятото, няма да напусна ЦСКА без да спечеля титлата

Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга съобщи, че ще остане в тима до лятото и няма да напусне без да завоюва шампионската купа в Първа лига.

Каранга бе избран за състезател на 20-ия кръг в анкетата на футболните треньори. Той завоюва този приз за четвърти път от началото на сезона и общо за пети път, откогато е част от състава на „ алените “. Той два пъти е бил определян и за най-хубав състезател на месеца – през юли и септември. Бразилецът получи 9 гласа от общо 19-те дали своят вот. Втори е Мартин Тошев от Септември със 7, нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру получи 2 гласа, а Цветомир Панов от Ботев е с 1 глас.

„ Благодаря за тази премия. Важно е да създадем добра подготовка, с цел да спечелим още доста награди, като тази “, показа Каранга.

„ Разбира се, че има предложения, само че аз желая да печеля една купа. Искам да печеля купата и дано не се спекулира повече. Вече споделих на летището какво ме забави в Бразилия. Имаше да реша персонални проблеми. Най-важното е, че съм тук и ще се боря за трофеи. Закъснях с няколко дни. Нормално е да наваксвам с тренировките. Тренирам интензивно, с цел да мога да оказа помощ на тима “, добави нападателят.

„ Разговарях с управлението да остана до лятото. Аз няма да напусна ЦСКА без да печеля една купа “, продължи бразилецът.

„ Тези награди са значими. Не е значимо кой ги печели. Важното е, че тимът побеждава. Ние сме на 1 точка от Лудогорец. Ще се борим да ги задминем и да спечелим купата. Всеки желае да играе в такива дербита като тези с Левски. С огромно почитание ще играем против тях и това е най-важното. “

„ Спекулациите не ми въздействат. Аз се стремя да бъда съсредоточен върху играта си и това е най-важното “, сподели още Фернандо Каранга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР