Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи допълнителна почивка от

...
Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи допълнителна почивка от
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: ЦСКА продава Назон

Нападателят на ЦСКА Дюкенс Назон ще получи спомагателна отмора от треньора Саша Илич, оповестява " Тема Спорт ". В последните две седмици той бе зает с националния тим на Хаити за шампионата Голд Къп. Той се разписа при успеха с 2:1 над Катар, само че не съумя да помогне на отбора си да продължи напред след загубите от Мексико (1:3) и Хондурас (1:2).
Голмайсторът на армейците за миналия сезон сигурно няма да се причисли към състава на Илич за лагера в Австрия, който завършва в неделя. Все още не е ясно по кое време той ще се включи в заниманията в София. Назон е осъден за първите две срещи от новия сезон поради насъбрани жълти картони и може да се появи на терена най-раво за семейството на Сепси в Лигата на конференциите на 27 юни.
Плановете на " Армията " са 29-годишният хаитянин да бъде продаден до края на летния трансферен интервал. Червените към този момент се укрепиха с двама класни нападатели - Майкъл Естрада и Матиас Фаетон, а през септември в игра би трябвало да се завърне и Браян Морено.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР