Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба за пореден път пропусна двубой

...
Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба за пореден път пропусна двубой
Коментари Харесай

Дауда Бамба отново бе извън групата заради травма

Нападателят на ЦСКА Дауда Бамба за следващ път пропусна дуел поради контузия, написа " Тема Спорт ". Той имаше чудесна опция за първи минути напролет при отсъствието на Браян Морено и неприятното кондиционно положение на Лазар Туфегджич, които бяха заболели с висока температура през седмицата. Вместо това обаче котдивоарският нападател почувства болки в крайници в навечерието на срещата и отпадна от групата на " армейците ".

Както е известно, израсналият в Норвегия 28-годишен футболист претърпя интервенция на коляното в средата на ноември и не съумя да вземе пълноценно присъединяване в зимната подготовка на отбора. Той въпреки всичко игра в две от контролите, само че към момента не се е завърнал в формален дуел. Попадна в групата само при успеха с 1:0 над Септември (София), само че остана неизползвана запаса.

За последно Бамба бе на терена в 12-ия кръг при триумфа с 2:1 над Пирин (Благоевград) на 3 октомври. През сезона пък взе присъединяване в общо 8 мача във всички шампионати, в които вкара един гол - за 1:0 над Спартак (Варна) в морската столица.
 Вирус покосил четирима играчи на ЦСКА
Вирус покосил четирима играчи на ЦСКА

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР