Нападателят на ЦСКА Браян Морено даде интервю за Дарик радио

...
Нападателят на ЦСКА Браян Морено даде интервю за Дарик радио
Коментари Харесай

Браян Морено сподели, че се вижда във Висшата лига

Нападателят на ЦСКА Браян Морено даде изявление за " Дарик " радио преди гостуването на Ботев (Враца) от следващия кръг на шампионата.

" Вече се приспособих. Отбелязах, което е добре за мен и тима като цяло. Трябва да продължа да въвеждам голове, с цел да мога да натрупаме точки и да веселя нашите почитатели, тъй като знам, че ме обичат много. На първо място, когато потеглих за България, ми беше мъчно да оставя моето семейство и другари. Знаех, че би трябвало да дойда тук, да въвеждам голове и да спечелвам. Трудно ми е с езика, само че би трябвало да продължа напред.

В Колумбия е доста по-топло, в сравнение с тук. Трябва да се приспособявам по най-бързия метод на тези условия, които са в България. Много се веселя, че тук има колумбийци, с които се познаваме, идват да ме гледат и се радват на моя футбол. Отвръщам им с голове.

Срещу Левски имаше потребност да покажем повече темперамент на терена, който не показахме. Срещу Лудогорец играхме доста по-добре, само че не реализирахме ситуациите, които създадохме. Това бе повода да загубим. Ние сме тим, който обича да играе футбол. Срещу Левски не успяхме да го създадем, тъй като ни прекъсваха игра. Не успяхме да създадем това, което бяхме възнамерявали. Срещу Лудогорец трябваше да бъде по-концентриран сега на осъществяванията на ударите и да съм по-внимателен в тази ситуация.

Много оказват помощ ротациите, които прави Саша Илич. Трябва да си безсънен и когато получиш късмет би трябвало да си подготвен да дадеш най-хубавото на терена. Първата цел тук е да стана голмайстор, а след това да отида в по-голям тим и да се боря да получа повиквателна от националния тим на Колумбия.

Призовавам почитателите да дойдат на стадиона. Тяхното наличие е значимо на терена. Когато съперникът пристигна и ги чуе, стартира да се опасява от нас.

С футбола, който играем ние, би трябвало да сме измежду първите тимове, дори напряко първи.

Не се познавам с Браян Переа. Комуникирал съм си с него в Instagram. Преди мача желая да му кажа да внимава, защото ние отиваме за победа. Мисля, че ще победим с 3:1. Искам да вкарам 2 гола в този мач.

Най-близък в ЦСКА съм с Бусато. Обичам да извозвам свободното си време у дома. Не ми харесват българските ястия. Знам някои български думи. В Колумбия има по-красиви дами. Робиньо моят кумир във футбола. След 5 години се виждам в британската Висша лига. Любимият ми цвят е зеленото и одобрявам Ауди. Харесвам Меси пред Роналдо ", сподели той.

Логично ЦСКА е считан за любимец при гостуването на Ботев (Вр). Букмейкърът INBET приема залози за " двойка " при коефициент 1,38. Равенството е оценено с 5,00, а възможен триумф на домакините с 8,75. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР