Нападателят на ЦСКА - Бисмарк Чарлс, ще се оперира. Новината

...
Нападателят на ЦСКА - Бисмарк Чарлс, ще се оперира. Новината
Коментари Харесай

Още един от ЦСКА ляга под ножа

Нападателят на ЦСКА - Бисмарк Чарлс, ще се оперира. Новината бе оповестена от клуба. " Червените " оповестяват още, че халфът Федерико Варела е възобновил тренировки.

" Нападателят Бисмарк Чарлс също ще претърпи хирургическа намеса при започване на идната седмица. Заради травма героят от финала за Купата на България пропусна последните срещи на отбора, а медицинските проучвания демонстрираха, че е необходимо да бъде направена артроскопия на коляното. Все още не ясно какъв брой време ще продължи възобновяване му.

Заради фрактура в глезена на интервенция ще се подложи и французинът Тибо Вион. Най-вероятно универсалният футболист ще бъде отвън строя за съвсем целия есенен полусезон.

Както е известно, за няколко месеца навън от терените ще е и холандският защитник Мено Кох, който бе опериран неотдавна, а от понеделник ще стартира физиотерапевтични и рехабилитационни процедури.

Добрата вест за спортно-техническия щаб е завръщането в подготвителния развой на халфа Федерико Варела. Техничният полузащитник се контузи по време на финала за Суперкупата в средата на юли и оттогава не се появи в игра. На лагера в Банско обаче аржентинецът ще стартира занимания с главната група и последователно ще наваксва в подготовката си ", написаха от клуба.
 Съперник на ЦСКА реализира един от десетте най-скъпи летни прехвърлянето
Съперник на ЦСКА реализира един от десетте най-скъпи летни прехвърлянето

Вижте кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР