Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов, който отбеляза един от

...
Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов, който отбеляза един от
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: През второто полувреме отстъпихме прекалено инициативата

Нападателят на ЦСКА 1948 Радослав Кирилов, който означи един от трите гола за триумфа над Локомотив (София) в първия полуфинален дуел за Sesame Купа на България, показа мнението си след успеха с 3:2. Българският национал съобщи, че след почивката неговият тим е бил заставен от " железничарите " да се дръпне обратно.

" Труден мач - Локо (София) е стойностен тим, който играе здрав футбол. През първото полувреме успяхме да покажем нашите качества. Вкарахме си ситуациите, само че през втората част отстъпихме прекомерно самодейността и не успяхме да затворим този полуфинал. Важен триумф за нас. 
 ЦСКА 1948 ликува след представление в ЦСКА 1948 ликува след представление в " Надежда ", доста голове, пропуски и червен картон белязаха мача
Говорихме си на полувремето, че не би трябвало да се дърпаме обратно. Локо (София) излезе по-рисково и ни накара да се затворим. 

Отсъстваха значими футболисти, само че нашият тим има значителен капацитет, тъй че тези играчи, които взеха присъединяване, се показаха ужасно. При нас има задоволително огромна класа и хора, които могат да играят на разнообразни позиции. Ние би трябвало да даваме най-хубавото от себе си и мисля, че досега се получава. 
17  Локомотив (София): ЦСКА 1948
Победата си е значима, тъй като във втория мач ще може да разчитаме на два резултата. Това е от голяма важност. Трябва да мислим за идващите срещи до реванша. Гледаме мач за мач ", сподели Кирилов

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР