Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда

...
Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда
Коментари Харесай

Венци Христов: Малко не ни достига да сме на нивото на големите

Нападателят на Царско село Венцислав Христов призна, че не вижда огромна разлика сред класата на неговия тим и огромните отбори в България. Той разяснява провалянето с 0:3 от ЦСКА-София.
" Първият им гол ни обърка. Ако бяхме задържали нулевото тъждество, за тях щеше да става по-трудно, а за нас да има пространства напред ", стартира Христов.

" Според мен малко не ни доближава да сме на равнището на огромните. Първият гол е малшанс, милиметри. С напредването на времето щяха да се изнервят. Царско село разполага с положителни играчи и може да победи всеки един тим в България ", продължи някогашният нападател на Берое и Левски.

" Реалистично се надявам да сме в средата на класирането и да не се тормозим за оставянето си в групата. Както споделих, тимът е добър, изискванията за работа са супер и би трябвало да работиш и развиваш ".

" Подготвени сме за идващия мач. Имаме много футболисти, които чакат за изява и се надявам да победим. Не знам по кое време ще пускам като титуляр. Тренирам старателно и очаквам своя късмет ", приключи Христов.

efbet Лига 10 кръг, петък 20 септември  ЦСКА-София 3:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР