Нападателят на Царско село Родни Антуи спечели приза за играч

...
Нападателят на Царско село Родни Антуи спечели приза за играч
Коментари Харесай

Родни Антуи: Водещите отбори във второто ниво на Холандия са като тези от българската елитна лига

Нападателят на Царско село Родни Антуи завоюва наградата за състезател на петия кръг в родното състезание. Холандецът получи повече гласове от Мартин Камбуров, който вкара два гола с екипа на Берое за успеха на Левски на " Герена ". Антуи от своя страна вкара двете попадения, които донесоха първа победа на Царско село в елита. Момчетата на Никола Спасов се поздравиха с триумф като посетител на Ботев (Пловдив).

" Благодаря за тази премия. Благодаря на моите съотборници, без които нямаше по какъв начин да стане №1 на кръга. Благодаря и на моето семейство, а и на гласувалите в анкетата. В началото на сезона започнахме неприятно, само че не щеш ли в този момент спечелихме първия си мач. Чувствам все по-голяма убеденост в тима на Царско село.

Водещите тимове във второто равнище на Холандия са като тези от българската елитна лига.

Това е сравнението, което мога да направя с Холандия. Защо пристигнах в България ли? Клубът ме предложения, притежателят и старши треньорът бяха доста отворени, не са ме притискали. Просто бях уверен, че е добре да дойда тук. Наставникът е открит човек, можеш да приказваш с него за всичко. Харесвам го като треньор ", съобщи Антуи при награждаването си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР