Нападателят на Царско село Георги Минчев стана безапелационен голмайстор на

...
Нападателят на Царско село Георги Минчев стана безапелационен голмайстор на
Коментари Харесай

Головата картечница на Втора лига: Царско село го чака много добра година в елита

Нападателят на Царско село Георги Минчев стана решителен голмайстор на Втора лига през миналия сезон. 24-годишният голаджия означи 29 попадения в шампионата, като взе присъединяване в един мач по-малко - 28. Минчев показа в малко изявление пред Sportal.bg , че съгласно него промоцията в елита на отбора му е изцяло заслужена и се надява тимът да покаже добра игра и в Първа лига.

- Георги, откакто предходният сезон не успяхте да стигнете до Първа лига за доста малко, този сезон нямахте съмнения. Толкова по-силен от останалите тимове ли беше Царско село?
- Да, правилно е, че предходната година бяхме доста покрай директна промоция, само че за жалост не успяхме. Мисля, че тази година в действителност бяхме най-хубавият тим във Втора лига и справедливо се поздравихме с първото място. Бяха направени някои промени в тима и това се отрази позитивно. Взехме нужните футболисти, които да вдигнат равнището на отбора.

 Награждаване на Царско село за шапиони във втора лига @@@
- Какво можем да чакаме от Царско село в Първа лига?
- Мисля че нашият тим го чака доста добра година в Първа лига. Със сигурност ще се вдигне равнището и качеството в отбора. Надявам да покажем същата игра и хубав футбол от предходната година.

- Ти означи повече голове, в сравнение с мачове игра. На какво отдаваш този факт?
- Така за моя огромна наслада съумях да вкарам много голове през този сезон. Но постоянно съм казвал, че с помощта на моите съотборници съумях да вкарам тези голове. Създавахме доста положения, което за един нападател като мен е в доста огромна изгода

 Царско село - Монтана @@@
- Очакваше ли, че ще си в толкоз добра форма?
- Очаквах да създадем доста мощна подготовка със доста положителни резултати. Винаги съм бил убеден в моите качества и мисля че за това ми се получават нештата. Когато се трудиш и даваш 100 % всяка подготовка и всеки мач резутатите не закъсняват.

- След този сезон има ли интерес към теб от други тимове? Оставаш ли сигурно в тима?
- Имам контракт със Царско село. Засега се чуствам мноого добре в клуба - както се споделя попаднах на точното място за моето развиване. Разбира се, в случай че има добра оферта, която да е добра за мен и клуба, несъмнено, тогава ще му мислим.

 Царско село - Арда (Кърджали) 2:1 @@@
- Как се работи със притежател като Стойне Манолов?
- Стойне Манолов ми оказа помощ в доста сложен миг за мен и постоянно ще му бъда признателен за това, което направи и продължава да прави за мен. Това е човек, който е доста време в футбола и човек, които в действителност обича и дава всичко за този спорт. Един от дребното хора в България.

- Мнението ти за Никола Спасов като старши треньор?
- Никола Спасов е потвърдено име в България - всички знаем за неговите триумфи. С него се работи доста елементарно. Винаги може да ти влезе в състояние и да ти помогне, когато се постанова с някой съвет, който ще ти е от изгода. Разбира се изиска доста от нас само че мисля че в случай че не го правеше нямаше да имаме тези триумфи

 Царско село - Кариана @@@
- Не съумя да се наложиш в ЦСКА-София предните години и бе пратен чартърен в Царско село. Само на младостта ли отдаваш този факт?
- Не съумях, защтото тогава за съжеление получих доста неприятна за мен травма и бях доста дълго отвън терените. Но това са естествени неща, които са неизбежни. Трябваше да подхваща ход, в които да се завърна на терена и да играя постоянно, което е най значимото за един млад футболист. Разбирасе ЦСКА ми е на сърце - виждам всеки мач на тима. Надявам се да станат първенци, защтото този тим го заслужава и поради всички тези почитатели, които поддържат отбора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР