Нападателят на Тотнъм Ричарлисон не скри яда си, че не

...
Нападателят на Тотнъм Ричарлисон не скри яда си, че не
Коментари Харесай

Играч на Тотнъм недоволства от Конте: Не разбирам защо не бях титуляр в реванша

Нападателят на Тотнъм Ричарлисон не скри яда си, че не е бил титуляр в миналия реванш против Милан от осминафиналите в Шампионската лига. Бразилецът се появи в края единствено за 20 минути, а отборът му отпадна с общ резултата 0:1, откакто не съумя да вкара гол и в двете срещи.

“Не разбирам за какво ме пуснаха толкоз късно в игра - съобщи той пред TNT Sports Brazil. - Преди мача ме накараха да мина фитнес тест и в случай че всичко беше наред, щях да стартира от първата минута. После обаче ме оставиха на пейката. Нямам пояснение за това ”.

“Бях титуляр против Уест Хам и Челси и всичко вървеше добре, след което ме оставиха измежду запасите. Срещу Уулвс ме пуснаха единствено за 5 минути. Попитах асистента Кристиан Стелини (който заместваше лекуващия се Антонио Конте - б.р.) за какво е по този начин, само че не ми дадоха отговор ”, продължи той.

“Да забележим в този момент какво ще каже Конте, тъй като хората в клуба не са простаци. Аз съм експерт, упражнявам всеки ден и желая да играя ”, все по този начин неудовлетворен е Ричарлисон.

Нападателят въобще е отчаян от акцията на Тотнъм. Тимът отпадна от ШЛ, от ФА Къп и Купата на Лигата, само че пък в шампионата е четвърти и има огромни шансове да остане в топ 4.

“Този сезон, извинете ме за думата, е ш*бан, тъй като не играя задоволително, а и имах проблеми с травма. Когато обаче стъпя на терена, се разпределям. Мисля, че трябваше да играе повече напоследък, само че пък няма да плача ”, приключи Ричарлисон.

Нападателят има единствено 2 гола и 3 асистенции в 25 срещи този сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР