Нападателят на Тотнъм Хари Кейн вкара деветия си гол в

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн вкара деветия си гол в
Коментари Харесай

Хари Кейн с престижен рекорд в Шампионска лига

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн вкара деветия си гол в Шампионската лига в 35-ата минута при равенството на „ шпорите “ 2:2 като посетител на Ювентус в първия осминафинал.

Това беше девети мач за 24-годишния британски национал в шампионата. Така Кейн сложи нов връх на Шампионската лига. До момента нямаше футболист в историята на конкуренцията, който да се е разписал девет пъти в първите си девет мача в Лигата.

До в този момент най-резултатни по този индикатор бяха Роналдиньо, Симоне Индзаги, Дидие Дрогба и Диего Коста, които имаха по осем попадения.

Освен това Хари Кейн изравни британския връх за голове в границите на един сезон от Шампионската лига. Попадението му против Ювентус беше негово седмо от старта на актуалното издание на шампионата, написа "Блиц ". Така нападателят на Тотнъм се изравни с легендата на Ливърпул Стивън Джерард, който се разписа седем пъти в Лигата през сезон 2008/09.

Както е известно, Тотнъм изоставаше с 0:2 още в десетата минута при гостуването си на „ бианконерите “, само че съумя да стигне до равенството. Реваншът ще се организира на 7 март на „ Уембли “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР