Нападателят на Тотнъм“ Хари Кейн ще бъде капитан на националния

...
Нападателят на Тотнъм“ Хари Кейн ще бъде капитан на националния
Коментари Харесай

Хари Кейн ще бъде капитан на Англия

Нападателят на „ Тотнъм “ Хари Кейн ще бъде капитан на националния тим на Англия на Световното състезание по футбол, заяви селекционерът на " трите лъва " Гарет Саутгейт.

" Хари има невероятни качества. Той е безспорен експерт, а едно от най-важните качества на капитана е да задава високи стандарти всеки ден. Неговата религия и високите му стандарти са отлично обръщение за отбора, който има капитан, който е посочил, че може да бъде един от най-хубавите в света за нескончаем интервал от време ", съобщи Саутгейт.

" Той обаче ще се нуждае от поддръжката на другите водачи в тима. Защото не се става тим на високо равнище единствено с добър капитан с положителни качества. Те би трябвало да бъдат предадени на цялата група и аз мисля, че Хари е подготвен за това предизвикателство ", добави наставникът.

В последната година капитанската лента в националния тим на Англия се предаваше сред част от по-опитните играчи след отдръпването на голмайстор номер 1 в историята на Англия Уейн Рууни. Миналата година Кейн също получи достойнството да носи лентата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР