Нападателят на Тотнъм Хари Кейн изглежда вече е направил избор

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн изглежда вече е направил избор
Коментари Харесай

Хари Кейн предпочита Манчестър Юнайтед пред Реал Мадрид

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн наподобява към този момент е направил избор къде да продължи кариерата си. Поне това твърди " Bleacher Report ". Според изданието, англичанинът желае да премине в състава на Манчестър Юнайтед. Към него сериозен интерес има и от Реал Мадрид, само че футболистът избира да отиде на " Олд Трафорд ".

Кейн към този момент даде знак, че няма да остане в Тотнъм. Нападателят е наясно, че там мъчно ще завоюва огромни титли и е решен да смени ситуацията. Първи на опашката за подписа се подредиха " Червените дяволи ", само че футболистът е мечтан и от Реал Мадрид, Манчестър Сити и Ювентус. От тези клубове сега Юнайтед наподобява най-далеч от трофеите, само че на " Олд Трафорд " възнамеряват съществени промени и създаване на боеспособен тим за идната акция в Премиър лийг, а привличането на Кейн би било голяма стъпка в тази посока.

Реал Мадрид пък от много време търси класен нападател и Кейн бе един от играчите, които попадаха в листата за селекция за лятото. По всичко проличава обаче, че самият футболист ще отхвърли тяхното предложение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР