Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е близо до завръщането си

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е близо до завръщането си
Коментари Харесай

Хари Кейн е готов за завръщането си

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е покрай завръщането си към пълноценни тренировки. Очакванията са той да бъде подготвен за игра, когато Висшата лига бъде обновена.

Капитанът на англисйкия народен тим е отвън игра, откакто контузи коляното си против Саутхемптън на Нова година и претърпя интервенция през януари.

Плановете за рестартиране на Висшата лига са за 30 април заради пандемията породена от ковид и към момента е неразбираемо по кое време „ шпорите “ ще получат опцията да възобновят опитите си да си обезпечат място в четворката.

„ Добре съм. От позиция на рехабилитацията и моята персонална, се оправям в действителност добре. В момента съм на добър стадий и просто работя интензивно. Правя доста за моето възобновяване и очаквам с неспокойствие да видя какво ще се случи в края на сезона “, сподели Кейн пред клубния уебсайт на Тотнъм.

„ Освен всичко това, фамилията ми е добре и всички мислят за ковид. В момента би трябвало да бъдем дружно и да останем в сигурност. Надявам се всичко да бъде наред “, добави още той.

„ Не съм доста надалеч от моето завръщане. Надявам се да се върна към тренировки с моите съотборници след две или три седмици. На добър стадий съм и върша съвсем всичко. Сега става въпрос за повече работа във фитнеса “, сподели капитанът на лондончани.

"I'm good. My family are well, and I’ll continue to work hard, work in the gym, work from home and do what I can. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР