Нападателят на Славия Ивайло Димитров изрази задоволството си от формата

...
Нападателят на Славия Ивайло Димитров изрази задоволството си от формата
Коментари Харесай

Косъма: В битката за второто място сме

Нападателят на Славия Ивайло Димитров изрази задоволството си от формата на Славия след подновяването на шампионата. “Белите” продължиха серията си и към този момент са с пет следващи победи. Доброто показване дава мотив за оптимизъм на Косъма, че отборът може да се пребори с Левски, ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) и да стигне до втората позиция в крайното класиране.

“Трябва да се постановат млади момчета и да има самообладание към тях. Това е пътят и ние го следваме. Ние по-опитните им оказваме помощ. Нормално е да бъркат от време на време. Ако успеем да спечелим точките, които ни трябват за шампионатите, ще играем в Европа. Не е сложена такава цел от управлението. Реално ние сме в битката за второто място. Лудогорец е надалеч напред, само че от другите тимове сме напълно близко. Ако се представим добре в плейофите, за какво да не успеем да го постигнем”, сподели Димитров.

“Българите не сме по-слаби футболисти от чужденците. Четох, че един млад футболист би трябвало да изиграе 56 мача, с цел да разгърне капацитета си. В България кой треньор има смелостта да чака млад състезател толкоз срещи?”

“Мисля, че феърплейът в българското състезание е реалност. Не съм забелязал друго. Аз съм изцяло здрав, напълно треньорско решение бе, че останах запаса против Царско село. Аз съм подготвен да оказвам помощ постоянно, когато треньорът реши. С Берое ще е сложен мач против мощен противник, само че се надявам да излезем спечелили. Най-лесно е да се играе против мощните тимове. По-трудно е против тимовете, които се затварят. Те са ни по-неудобни. Не може единствено да се побеждава. Рано или късно ще загубим и ние”, сподели още Димитров.

“Това, което се случва с Левски, а преди и ЦСКА не е добре и не е обикновено. Надявам се скоро да се изяснят и оправят финансовите проблеми. Това се отразява и на играта им - нормално”, съобщи нападателят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР