Нападателят на ще отсъства от терените за около седем месеца,

...
Нападателят на ще отсъства от терените за около седем месеца,
Коментари Харесай

Официално: Сезонът за Киеза приключи, и не само той

Нападателят на ще отсъства от терените за към седем месеца, разкриха от пресслужбата на Ювентус. Италианската звезда претърпя интервенция на коляното в Инсбрук преди дербито с Милан нощес.
Киеза е бил подложен на „ реорганизация на кръстна връзка в лявото му коляно “. „ Операцията мина сполучливо. Очакваният интервал за възобновяване е към седем месеца “, оповестиха от италианския гранд. Нападателят напусна терена на „ Олимпико “ през първата част при трагичния поврат над Рома с 4:3 преди две седмици, не дълго откакто се завърна на терените след интервал в лазарета заради мускулна контузия.
23-годишният футболист ще пропусне мачовете на Италия за вероятно класиране на Мондиала в Катар посредством плейофи, които започват с дуел против Северна Македония в края на март. Отсъствието му ще бъде огромен удар за селекционера на „ Скуадра Адзура “ Роберто Манчини, откакто бе една от звездите при триумфа на италианците на Евро 2020 предишното лято.
Киеза има четири гола за Ювентус във всички шампионати този сезон. Липсата му за подобен дълъг период несъмнено е сериозна загуба и за клубния му отбор.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР