Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана герой за своя тим

...
Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана герой за своя тим
Коментари Харесай

Героят Мандиангу: Това е опасен резултат, ще търсим победа и в реванша

Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана воин за своя отбор в първия заключителен плейоф за оставане в елита против Дунав. Именно той означи победния гол за триумфа с 1:0 в Русе. Той обаче счита, че това е рисков резултат и отборът му би трябвало да търси победа и в реванша.

“В този мач и двата отбора не демонстрираха доста обър футбол. Беше сложен и за нас и за тях. Нашият треньор ни беше подготвил добре, вкарахме един гол повече и успяхме да спечелим. Много значими спасявания направи вратарят Янко Георгиев и те направиха разликата. Аз вкарах гола, само че той направи значими спасявания. Можем да кажем, че изиграхме добър мач, трябваше да се сборим и успяхме да отбележим гол. В основата на гола бе моят спринт. Видях пространство, когато Здравко дриблираше, съумях добре да поема топката и да вкарам”, съобщи Мандиангу.

“Неприятно е, че нямахме задоволително мачове сред последния и през днешния ден, само че това е нашият професионален живот. Трябваше до останем съсредоточени. Мисля, че това е рисков резултат. Не би трябвало да губим в реванша, тъй че би трябвало да нападаме от първата минута и да отбележим 1-2 гола. Съперникът ще опита да направи нещо и ние ще опитаме да ги победим. Фокусиран съм единствено въхру представянето си и не виждам другите играчи. Илия е значим футболист за нас. Той е вкарал 3 значими гола за нашия отбор. Едва ли и той мисли за моето представяне”, добави нападателят.

“Да, договорът ми изтича, само че най-важното е да запазя мястото на моя отбор в елита. Нека създадем това и по-късно ще забележим. Най-важният мач е идващият. Този клуб ми даде късмет и бих желал да остана. Не мога да кажа какво ще стане. Всичко се трансформира ден за ден. Сега се концентрирам върху идващия двубой”, приключи германецът.

Първа лига final кръг, неделя 19 май  Дунав 0:1краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР