Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана герой за своя тим

Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана герой за своя тим ...

Героят Мандиангу: Това е опасен резултат, ще търсим победа и в реванша.

Нападателят на Септември Кристофър Мандиангу стана герой за своя тим в първия финален плейоф за оставане в елита срещу Дунав. Именно той отбеляза победния гол за успеха с 1:0 в Русе. Той обаче смята, че това е опасен резултат и тимът му трябва да търси победа и в реванша.

“В този мач и двата тима не показаха много обър футбол. Беше труден и за нас и за тях. Нашият треньор ни беше подготвил добре, вкарахме един гол повече и успяхме да спечелим. Много важни спасявания направи вратарят Янко Георгиев и те направиха разликата. Аз вкарах гола, но той направи важни спасявания. Можем да кажем, че изиграхме добър мач, трябваше да се сборим и успяхме да отбележим гол. В основата на гола бе моят спринт. Видях пространство, когато Здравко дриблираше, успях добре да поема топката и да вкарам”, заяви Мандиангу.

“Неприятно е, че нямахме достатъчно мачове между последния и днес, но това е нашият професионален живот. Трябваше до останем концентрирани. Мисля, че това е опасен резултат. Не трябва да губим в реванша, така че трябва да атакуваме от първата минута и да отбележим 1-2 гола. Съперникът ще опита да направи нещо и ние ще опитаме да ги победим. Фокусиран съм само въхру представянето си и не гледам другите играчи. Илия е важен футболист за нас. Той е вкарал 3 важни гола за нашия тим. Едва ли и той мисли за моето представяне”, допълни нападателят.

“Да, договорът ми изтича, но най-важното е да запазя мястото на моя тим в елита. Нека направим това и след това ще видим. Най-важният мач е следващият. Този клуб ми даде шанс и бих искал да остана. Не мога да кажа какво ще стане. Всичко се променя ден за ден. Сега се  фокусирам върху следващия двубой”, завърши германецът.

Първа лига final кръг, неделя 19 май Дунав 0:1краен резулат Септември (София)

Източник: sportal.bg