Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на

...
Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на
Коментари Харесай

Нападател на Селта нарушил карантината заради внучката на Елцин

Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на клуба, който наруши възбраната за пътешестване отвън Испания и се завърна в родината си Русия. Смята се, че повода за своеволието му е желанието му да участва персонално на 18-ия рожден ден на годеницата си Мария Юмашева - внучката на някогашния президент на Русия Борис Елцин. Играчът е отлетял за родината си с частен аероплан, като е заречен да се завърне в най-скоро време.

" Играчът непрекъснато искаше разрешение да пътува до Русия по персонални аргументи, само че от клуба не му разрешиха, тъй като сходно пътешестване не е позволено от Ла Лига. Въпреки това той е отпътувал, като е съобщил за това и е дал заричане да се завърне незабавно, откакто завърши с персоналния си ангажимент ", заяви човек от клуба пред " Апелативен съд ".

Само преди дни различен състезател на Селта - Пионе Систо, беше мощно неодобрен, откакто реши да отиде до родината си Дания с автомобил, макар че сходни пътувания са строго неразрешени от управляващите в Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР