Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на

...
Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на
Коментари Харесай

Фьодор Смолов наруши забраната и се прибра в Русия за рождения ден на годеницата си

Нападателят на Селта (Виго) Фьодор Смолов стана вторият футболист на клуба, който наруши възбраната за пътешестване отвън Испания и се завърна в родината си Русия. Смята се, че повода за своеволието му е желанието му да участва персонално на 18-ия рожден ден на годеницата си Мария Юмашева - внучката на бишия президент на Русия Борис Елцин. Играчът е отлетял за родината си с частен аероплан, като е заречен да се завърне в най-скоро време.

" Играчът непрекъснато искаше разрешение да пътува до Русия по персонални аргументи, само че от клуба не му разрешиха, тъй като сходно пътешестване не е позволено от Ла Лига. Въпреки това той е отпътувал, като е съобщил за това и е дал заричане да се завърне незабавно, откакто завърши с персоналния си ангажимент ", заяви човек от клуба пред " Апелативен съд ".

Само преди дни различен състезател на Селта - Пионе Систо, бе мощно неодобрен, откакто реши да отиде до родината си Дания с автомобил, макар че сходни пътувания са строго неразрешени от управляващите в Испания. Страната е една от най-засегнатите от пандемията от ковид и умрелите там са над 12 хиляди души. Затова и са наложени строги ограничавания за хората с вяра по този начин по-бързо да бъде овладяна обстановката.

Най-вероятно и двамата футболисти ще бъдат осъдени и санкционирани за своеволията си в този тежък миг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР