Нападателят на РомаПауло Дибала призна, че не е сигурен за

...
Нападателят на РомаПауло Дибала призна, че не е сигурен за
Коментари Харесай

Дибала: Не знам какво ще стане с мен, камо ли с Моуриньо

Нападателят на РомаПауло Дибала призна, че не е сигурен за бъдещето си в тима след края на сезона. През последните дни се появиха клюки за интерес на Манчестър Юнайтед към него, като съгласно испанския “Спорт ” откупната му уговорка за задгранични клубове е единствено 12 млн. евро, до момента в който “Скай Спорт Италия ” твърди, че тя е 20 млн. и важи за всички тимове.

“Уважавам клаузата, само че това е нещо сред клуба и моите сътрудници. Не знам какво ще стане с мен след края на сезона, камо ли с треньора. Бих желал да продължа да бъда квалифициран от Жозе Моуриньо, тъй като той е един от най-хубавите. Искам да спечелвам с него. Сега мисля единствено за това да се показва добре в идния мач. Искам да печеля Лига Европа с Рома и да оказа помощ на отбора да се класира за Шампионската лига ”, разяснява Дибала на конференцията си преди мача с Република България Залцбург в Лига Европа.

Той също по този начин приказва за желанието си най-сетне да победи и в някой от евротурнирите. “Липсва ми европейски трофей. Спечелил съм няколко трофея в моята кариера, само че се надявам, че че мога да прибавя и един на европейско равнище, тъй като усетът му е по-различен. Наясно сме, че има по-силни тимове от нас, само че във футбола в никакъв случай не знаеш какво ще стане. Жребият може да помогне, да вземем за пример Барселона и Манчестър Юнайтед ще се срещнат още в този момент. Ние обаче би трябвало да мислим единствено за себе си. Знаем, че Залцбург са сложен съперник, само че сме подготвени за мача. Спечелването на Световното състезание е най-хубавото нещо за един състезател, само че има и други шампионати, в които искам да побеждавам. Искам да дам най-хубавото от себе си и да оказа помощ на Рома да вдигне трофея ”, добави аржентинецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР