Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е доказателството, че спирането

...
Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема е доказателството, че спирането
Коментари Харесай

Бензема: Аз съм Формула 1, а Жиру - картинг

Нападателят на " Реал " Мадрид Карим Бензема е доказателството, че прекъсването на футболния сезон се отразява отрицателно на всички, обичащи играта. Французинът пусна видео онлайн в " Инстаграм ", в което размаха пръст и се подигра на сътрудника си Оливие Жиру.

" Казвам го един път вечно. Не бъркайте Формула 1 с картинг. Даже сравнението ми е прекомерно леко. Знам единствено, че аз съм Формула 1. Не искам да приказвам повече за него. Да вкарва каквито голове желае, да печели каквито титли желае ", съобщи Бензема в отговор на въпрос от собствен почитател, който остана шокиран.

Пренебрежителното отношение на Бензема към Жиру е най-много поради последното международно състезание - в Русия през 2018 година, когато той не бе взет, а " петлите " станаха първенци с Жиру на върха на офанзивата.

Бензема не е част от френския народен тим от 2015 година Тогава той се замеси в скандал със съотборника си Матийо Валбуена, който го упрекна в изнудване поради секс видео с негово присъединяване.

Интересното е, че Жиру в действителност има по-добри индикатори с екипа на Франция - 39 гола в 97 (средно по 0.40 попадения на двубой) против 27 гола в 87 срещи (0.33).

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР