Нападателят на Порто Муса Марега се извини, че удари топката

...
Нападателят на Порто Муса Марега се извини, че удари топката
Коментари Харесай

Нападател на Порто се извини, след като се скара със съотборниците си

Нападателят на Порто Муса Марега се извини, че удари топката и се скара със съотборниците си, откакто не получи правото да извърши дузпа при успеха с 3:1 против Тондела нощес, която приближи отбора до купата в Португалия. "Съжалявам за моето държание. Сега се нуждаем от една победа, с цел да станем първенци ", написа той в обществените мрежи след мача.

Марега вкара втория гол в дуела, само че се ядоса в добавеното време на мача, когато беше фаулиран и съдията отсъди дузпа. Той взе топката, с цел да извърши наказателния удар, само че от пейката на Порто пристигнаха указания да я извърши Фабио Виейра. След това националът на Мали Марега взе топката и я изрита в изблик на яд.

"Марега е страховит експерт. Той работи доста. Един миг не го прави по-малко добър състезател. Всичко е решено, няма проблем. Имаше неразбирателство преди да бъде изпълнена дузпата. Вече го уредих с тима в съблекалнята ", разяснява старши треньорът на Порто Серджио Консейсао.

След тази победа Порто води на върха в класирането с 8 точки пред втория Бенфика три кръга преди края на сезона и се нуждае от още един триумф, с цел да си подсигурява шампионската купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР