Нападателят на Пирин Радослав Кирилов преживя 38 мача без отбелязан

...
Нападателят на Пирин Радослав Кирилов преживя 38 мача без отбелязан
Коментари Харесай

Ради Кирилов: В България има по-добри изпълнители отколкото в Италия

Нападателят на Пирин Радослав Кирилов претърпя 38 мача без маркиран гол, само че Милен Радуканов прояви нужното самообладание и дочака края на сушата.

Кирилов се разписа против Дунав и донесе успеха на "орлетата " с 1:0.

"Първите голове се помнят, само че се надявам да не са единствените. Във футбола би трябвало непрестанно да се доказваш. Влияеше ми, че не въвеждам. Може би го мислех прекомерно доста, " призна той.

Ради Кирилов вкара и на ЦСКА, само че това не стигна за победа.

"Налагаше се да играя на разнообразни позиции, само че в този момент се усещам доста по-добре като ляво крило или нападател, " добавя той.

Кирилов изкара много години на Апенините, където игра за Римини, Киево, Венеция и други.

"Доста друг е футболът. Там се играе по-директен футбол. Тук има по-добри реализатори, само че се играе на по-ниски обороти. Затова в профил наподобява, че футболът е на едва равнище. Не мисля, че е по този начин, просто оборотите са по-ниски, " описа той.

"Целта ми е да се върна още веднъж в чужбина, само че първо имам да се потвърждавам много в българското състезание, " признава нападателят.

"Милен Радуканов извлича максимума от всеки футболист. Иска постоянно да сме на 100%. Мисля, че това ни оказва помощ да дадем максимума от опциите си, " приключи Ради Кирилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР