Нападателят на Пирин (Благоевград) Преслав Йорданов остана доволен от днешната

...
Нападателят на Пирин (Благоевград) Преслав Йорданов остана доволен от днешната
Коментари Харесай

Преслав Йорданов: Трудно щяхме да обърнем, ако бяха вкарали дузпата

Нападателят на Пирин (Благоевград) Преслав Йорданов остана удовлетворен от днешната победа на “орлите” с 3:1 в гостуването на Витоша (Бистрица).

Таранът бе забъркан в най-спорната обстановка в дуела, при която основният арбитър Георги Кабаков отсъди дузпа в интерес на домакините за игра с ръка, което бе изпусната от Григор Долапчиев. При повтаряне обаче ясно се видя, че Йорданов играе с глава.

" Първото полувреме започнахме добре. Вкараха ни гол, което ни стъписа. Успяхме да вкараме тъкмо в края на полувреме. През второто полувреме имахме самодейността. Ключовият миг бе несъществуващата дузпа, която пропуснаха. Ако я бяха вкарали, мъчно щяхме да обърнем. 100% съм уверен, че нямаше дузпа. Усетих, че не съм играл с ръка. Ударих топката с глава и не съм вдигал съзнателно ръката си. Чувствам се добре. Сработихме се с момчетата и мисля, че би трябвало да поработя физически. Ще се борим до последно”, приключи Йорданов.

Снимкa: Емона Цончева, Sportal.bg Първа лига 2 кръг, четвъртък 5 април  Витоша (Бистрица) 1:3краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР