Нападателят на Пескара - Валери Божинов, заяви, че на този

...
Нападателят на Пескара - Валери Божинов, заяви, че на този
Коментари Харесай

Божинов: Да си прекратявам кариерата? Да не съм ненормален?

Нападателят на Пескара - Валери Божинов, съобщи, че на този стадий няма никакво желание да поставя завършек на спортната си кариера. По-рано през днешния ден се появи информация, че Божинов стопира с футбола. Той показа, че желанието му е да завърши кариерата си в обичания Левски.

" Не знам от кое място се появи сходна информация. Медиите ли нямат какво да пишат, или аз съм толкоз забавен? Няма нищо правилно в това, че желая да сложа завършек на футболната си кариера. Хората в Италия ми дадоха късмет да се завърна. Никога не съм се чувствал толкоз добре. Кой бяга от хубавото? Да не съм анормален да спирам. Тук всички ме почитат. Надявам се да продължа контракта си с Пескара. На този стадий не мисля да се отхвърлям. Ще играя до момента в който се усещам добре. Ако един ден реша да се откажа, желая да приключа кариерата си в обичания ми клуб Левски ", сподели Божинов пред гонг.

" Сините " ще залагат на повече млади играчи, само че имат потребност и от такива като мен. Все отново Живко Миланов към този момент не е в клуба. Мога да оказа помощ с качествата си и опита. Разговарям постоянно с Георги Тодоров. Надявам се Левски да откри финансова помощ. Бъдете сигурни, че един ден, в случай че реша да се откажа, самичък ще го разглася ", съобщи Божинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР