Нападателят на Пескара Валери Божинов обяви, че ще дари заплатата

...
Нападателят на Пескара Валери Божинов обяви, че ще дари заплатата
Коментари Харесай

Божинов: Ще даря заплатата си от Пескара за Левски

Нападателят на Пескара Валери Божинов разгласи, че ще подари заплатата си или част от нея в италианския клуб за спасяването на Левски.
" Положението в Левски всички го знаем какво е - неприятно е, нещата не са добре. Аз имам вяра, че всички ние, които обичаме Левски би трябвало да се обединим и да се съберат оптимален брой средства за клуба. Трябва да се направи по този начин, че клубът да се избави. Нямаме този запас, който имаше и господин Божков или който има страната. Но Левски има нещо по-голямо - хората, почитателите. Чрез обединяването Левски ще се опита да се избави. Знам, че много хора събират пари, желая и аз да бъда донор. Искам да даря една част от моята заплата в Пескара. Не би трябвало единствено да се приказва какъв брой обичаш клуба, трябват обстоятелства и аз ще бъда съпричастен с тима. Или една част от моята заплата или една цяла моя заплата ще отиде в касата на Левски. Ще звънна на Павел Колев да ми даде сметката и ще даря средства ", съобщи Божинов.

" Аз съм помагал на клуба, тъй като този тим съм го почувствал със сърцето си. Ако мога да оказа помощ, ще оказа помощ. Заобичах този клуб. Видях какво е да си на 100-годишнината на Левски, почитателите, публиката... Това, което видях в Левски е нещо неповторимо. Когато обичаш нещо и го чувстваш - никой не може да ти го отнеме. Изпитал съм го, носейки фланелката на Левски ", продължи нападателят пред " Дарик ".

" Надявам се Левски да завоюва Купата поради почитателите, те го заслужават. " Това, което споделих ще го извърша. Искам да бъда съпричастен и да помоля всички почитатели, които обичат Левски, да създадат всичко допустимо клубът да бъде избавен. Не мога да взема страна. Надявам се всичко да бъде позволено по най-хубавия метод. Левски отново ще го има. Уважавам ЦСКА и това, което се случи с тях не беше хубаво. Не би трябвало да позволяваме да се случи това и с Левски. Левски е марка, институция ", приключи Валери Божинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР