Нападателят на Пескара Валери Божинов даде интервю, в което разкри

...
Нападателят на Пескара Валери Божинов даде интервю, в което разкри
Коментари Харесай

Божинов мечтае да се завърне в Серия А

Нападателят на Пескара Валери Божинов даде изявление, в което разкри задачите си с отбора. Той добави, че още веднъж желае да играе в Серия " А ".

" Винаги съм упражнявал и нямам самообладание да стартира още веднъж. Много сме съсредоточени и нетърпеливи да преминем през отрицателния интервал, в който бяхме попаднали преди паузата. Може да се каже, че бяхме изгубили до известна степен увереността си, само че в този момент нещата са разнообразни. Целите пред Пескара? Аз съм оптимист и постоянно съм мислил позитивно през моя житейски път. Убедени сме, че можем да тръгнем нагоре. Сега заемаме неудовлетворяващо място е класирането, само че екипът има значими полезности. Всичко може да се случи ", показа Божинов пред Il Centro.

" Знам какви са условията на клуба, треньора и почитателите. Не се опасявам да поемам отговорности. В момента би трябвало да работим интензивно и да приказваме малко. Не съм спирал да упражнявам и в този момент съм подготвен. Не сме играли от известно време и ще е нужно малко самообладание. Вече не съм на 18 години и това си оказва въздействие. Играя по-различно от преди. На моята възраст би трябвало да се отнасям с още по-голямо внимание към тялото, мозъка и храненето си, само че към момента мога да бъда потребен ".

" Дали имам фантазия? Да, бих желал още веднъж да играя в Серия А и се надявам да го направя с Пескара ", приключи той.

От изданието означиха, че Божинов е дарил заплатата си от Пескара на " историческия за България тим на Левски, който е изпаднал е съществени финансови усложнения ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР