Нападателят на Пари Сен Жермен се е отдал на изолация

...
Нападателят на Пари Сен Жермен се е отдал на изолация
Коментари Харесай

Неймар тренира с кучета в двора си

Нападателят на Пари Сен Жермен се е отдал на изолираност в имението си край Рио де Жанейро. Бразилецът пусна занимателно видео по какъв начин тича дружно с кучета в двора си. Температурите в Рио доближават до 34 градуса в най-слънчевите дни преди настъпването на есента. Ней Джуниър избяга в родината си, откакто стана ясно, че скоро няма да има футбол във Франция и в Шампионската лига.

Той тренира вкъщи дружно със своя приближен кондиционен треньор Рикардо Роса, с който са дружно още от годините в Сантос. Неймар се забавлява с топката по бразилски, само че и тренира старателно по думите на неговия треньор. " Нашата настройка е, че не сме пристигнали на почивка. Това не е интервал на отмора и по тази причина работим, с цел да поддържаме високо равнище. През деня работим както във фитнеса, по този начин и на открито на чист въздух ", показа Роса пред Diario Sport.

 Идеята е, когато се възобнови шампионатът във Франция, Неймар още веднъж да е " на същото равнище, на което беше ". Каталунският вестник Sport за прощален път излиза с първа страница за Ней Джуниър. На нея написа, че бразилецът приготвя своето овакантяване на Пари Сен Жермен. В случай че сезонът не бъде възобновен, той въобще не желае да се връща в подготвителния център на парижани. Голямата му цел е да завоюва Шампионската лига с ПСЖ, само че в случай че сезонът не бъде приключен, той ще упорства за трансфер на " Камп Ноу ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР