Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар посети полицейския участък в

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар посети полицейския участък в
Коментари Харесай

Неймар посети полицейския участък в Сао Пауло

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар посети полицейския сектор в Сао Пауло, с цел да отговори на въпроси, свързани с обвиняванията към него в обезчестяване. Бразилецът отхвърли обвиняванията, че е изнасилил жена, с която се срещнал в Инстаграм, и настоя, че жертва на опит за изнудване.

Бившият футболист на Барселона дойде в полицейския сектор с черен костюм и на патерици, откакто получи контузия на десния гален по време на другарска среща с Катар. Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, без значение от стеклата се навалица пред сектора, която поддържаше окуражително един от най-известните национали на Бразилия. Той отхвърли изрично обвиняванията, отправени към него и дойде в сектора, съпроводен от своите юристи.

По-рано в неделя, Неймар разгласява 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отхвърли обвиняванията и настоя, че става въпрос за „ режисура “. Жената, която го упрекна в обезчестяване в парижки хотел предишния месец, към този момент даде показания в полицията. Освен обвиняванията в обезчестяване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в обществените мрежи без нейното единодушие. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР