Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е готов да направи

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е готов да направи
Коментари Харесай

Неймар готов да си намали заплатата, за да се завърне в Барса

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар е подготвен да направи всичко належащо, с цел да се завърне в Барселона, в това число и да понижи фрапантно заплатата си, оповестява " El Chiringuito ". Каталунците имат предпочитание да доведат бразилеца назад на " Камп Ноу ", само че задачата не е по никакъв начин лесна, изключително предвид на сериозните финансови усложнения поради пандемията от ковид.

Желанието на бразилеца също е да отиде още веднъж в Барса и той е подготвен да направи нужните взаимни отстъпки и да се откаже от 15 милиона евро на година, с цел да заиграе още веднъж на " Камп Ноу ". В момента Неймар получава по 35 милиона на сезон в ПСЖ, само че е податлив да понижи възнаграждението си на 20 милиона евро на сезон в Барселона.

Този ход може да улесни договарянията за прехвърлянето на нападателя, само че занапред двата клуба има да прецизират още доста елементи по договорката. От ПСЖ няма да пуснат елементарно Неймар, за който заплатиха 222 милиона евро на Барса. В същото време каталунците не могат да си разрешат да извадят сходна сума сега, като ще предложат замяна на играчи. Те са подготвени да включат Усман Дембеле и Антоан Гризман като част от договорката за бразилеца.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР