Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар беше разпитван цели пет

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар беше разпитван цели пет
Коментари Харесай

Жената, обвинила Неймар в изнасилване, му предлагала брак

Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар беше разпитван цели пет часа в полицейския сектор в Сао Пауло по обвиняванията към него в обезчестяване от страна на модела Наджила Триндади.
 Скандал в ефир поради обвиняванията към Неймар в обезчестяване
Бразилецът отхвърли множеството изказвания на дамата, с която се срещнал в Инстаграм, и настоя, че е станал жертва на опит за изнудване. Той призна, че я е удрял по дупето, само че това било по нейно гледище.

Двамата са правили секс, само че той е бил непринуден и е употребен презерватив. Неймар също по този начин съобщи, че сега седемгодишният му наследник се опасява да върви на учебно заведение, защото приятелите му споделят, че татко му е изнасилвач.

Според бразилеца Наджила му била споделила, че го обича и желае да се оженят, което го тормозило съществено, тъй като я помислил за луда фенка.

Именно тази смяна в отношението му евентуално я е предиздвикала да повдигне обвиняванията в обезчестяване.

Бившият футболист на Барселона дойде в полицейския сектор с черен костюм и с патерици, откакто получи контузия на десния гален по време на другарска среща с Катар.

Разследващата по случая Джулиана Бусакос се срещна с Неймар, до момента в който извън навалица почитатели го поддържаше. От съображения за сигурност всички завеси бяха залепени с тиксо, с цел да не могат фоторепортерите и операторите да снимат фрагменти.

По-рано в неделя, Неймар разгласява 7-минутно видео на своя Инстаграм профил, в което отхвърли обвиняванията и настоя, че става въпрос за „ режисура “.

Жената, която го упрекна в обезчестяване в парижки хотел предишния месец, към този момент даде показания в полицията.

Освен обвиняванията в обезчестяване, Неймар е разследван в Рио де Жанейро и за публикуването на изображения на въпросната жена в обществените мрежи без нейното единодушие.

Part 2. pic.twitter.com/YEJ5hLTjsa
— Brazil Legend (@brazil_legend) June 14, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР