Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди е категоричен, че

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди е категоричен, че
Коментари Харесай

Икарди: Още от самото начало исках да остана в ПСЖ

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди е безапелационен, че през целия си престой чартърен в клуба, той е желал да остане за непрекъснато на “Парк де Пренс”.

“Още щом дойдох от Италия в Париж, решението ми беше дефинитивно. Опцията за откупуване можеше да бъде задействана единствено през този сезон, само че за мен всичко беше решено още през предишния. Когато тя стана действителна опция, ние я обсъдихме с мениджърите и Леонардо. Преценихме решението със фамилията ми и избрахме да останем. Леонардо по-късно удостовери, че опцията е задействана. Беше елементарно да подпиша.
Mauro Icardi compte bien marquer l'histoire du PSG de son empreinte et de ses buts!

Le PSG, les rumeurs, le départ de Cavani, Icardi dit tout! via @le_Parisien #TeamPSGhttps://t.co/cQlkqqXn67
— PSG Community (@psgcommunity_) July 3, 2020 Ювентус и Наполи? Не, не. Чувствам се добре в Париж. Върнах се в Италия по време на празниците и ги прекарах със фамилията ми. Близо е, едвам един час със аероплан. Сега към този момент фамилията ми напълно се откри в Париж. Единсон Кавани? С Еди имаме положителни взаимоотношения, както на терена, по този начин и отвън него. Той е извънреден човек. Такъв, който постоянно ще липсва. Все още не съм изискал фланелката с номер 9. На треньора му заплащат, с цел да взема решения. Ако той счита, че даден състезател е по-добър за избран мач, ти би трябвало да уважиш неговия избор”, разяснява Икарди пред “Льо Паризиен”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР