Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе вече е дал

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе вече е дал
Коментари Харесай

Реал Мадрид няма да бърза с обявяване на трансфера на Мбапе

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе към този момент е дал позитивен отговор на предлагането на Реал Мадрид и ще се причисли към клуба като свободен сътрудник през това лято, сигурни са мадридските вестници в днешните си издания.

Намерението на Мбапе е да разгласи своето бъдеще преди да се причисли към лагера на Франция за мачовете от Лигата на нациите. Това ще се случи тъкмо преди финала на Шампионската лига на 28 май. Въпреки това от Реал Мадрид няма да бързат с оповестяването на неговото привличане и сигурно ще го създадат след конфликта с Ливърпул, написа AS. От вестника даже считат, че е доста допустимо на “Сантиаго Бернабеу” да не официализират прехвърлянето на играча преди 1 юли, което е ден след приключването на контракта му с ПСЖ.

От “Кралския клуб” са подготвили петгодишен договор за Мбапе с рекордна за мадридчани заплата и голяма откупна уговорка. Отново съгласно AS катарските притежатели на сегашния тим на нападателя са помолили френския президент Еманюел Макрон и един от предшествениците му - Никола Саркози, да убедят футболиста да остане в ПСЖ най-малко до Мондиал 2022, само че даже това не е довело до смяна в решението му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР