Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се изказа ласкаво

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се изказа ласкаво
Коментари Харесай

Мбапе: Рашфорд е сред най-опасните нападатели в Англия

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе се изрече ласкаво за Маркъс Рашфорд от Манчестър Юнайтед. На двата тима им следва конфликт от Шампионската лига тази вечер.

Той се върна обратно и към маркираната от британския национал дузпа, която класира “червените дяволи” напред в шампионата при последната среща посред им. “Когато изпълняваш дузпа в такава обстановка, няма значение какъв брой доста си се упражнявал на подготвителното игрище. Важна е увереността, а Рашфорд е състезател, който играе с толкоз огромно самочувствие. Той е измежду най-опасните нападатели в Англия. Пол Погба е споменавал какъв брой специфичен е Рашфорд, а той не приказва постоянно за играчи по сходен метод. Да се бориш с проблем като детската беднотия е едно от най-важните неща, които някой може да направи. Затова имам цялостно почитание към стореното от него и опитите му да направи същинска смяна. Наистина мисля, че е условие за играчите да употребяват своята позиция, с цел да създадат разликата в света. Дадено ни е толкоз доста и е значимо да върнем нещо в замяна”, съобщи Мбапе пред “Мирър”.

Голмайсторът приказва и за огромната цел на ПСЖ - трофея в ШЛ. “Това, което се случи в предходните сезони, към този момент не е значимо. Този клуб има ясната упоритост да завоюва Шампионската лига. Миналата акция бяхме близо, само че за нас това към този момент не е задоволително. Имаме някои от най-хубавите играчи в Европа и задачата е ясна. Дори не сме се замисляли за слабостта на Юнайтед в отбрана. Знаем, че те са тим, който разполага с много положителни играчи и би трябвало да се отнесем към мача с почитание. Тяхната форма в Премиър лийг няма значение за този мач. Шампионската лига е друга. Те имат футболисти, които могат да наранят всеки отбор и ние би трябвало да сме готови за тях”, добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР