Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри, че е

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри, че е
Коментари Харесай

Мбапе: Мислех да се откажа от националния отбор, викаха ми маймуна

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе разкри, че е бил покрай преустановяване на кариерата си в националния тим предишното лято след отпадането на Франция на 1/16 на Европейското състезание.

Тогава нападателят на ПСЖ бе афектиран от почитателите и подложен на критика от френската аудитория откакто пропусна дузпа против Швейцария. Заради ужасните обиди той поискал да приключи кариерата си в националния тим и в никакъв случай повече да не носи фланелката на Франция.

" Замислих се най-сериозно. Не желаех да играя за хора, които ме назовават ​​ " маймуна ". Бях решен да не играя, само че хората към мен ме убедиха да не го върша. Най-трудно ми беше, тъй като изпуснах дузпа против Швейцария, само че не заслужавах да ме наскърбяват по този начин на расистка основа. Тази вълна от ненавист по това време беше невероятна, цялостна с расизъм ", споделя Мбапе.
 Дидие Дешан разгласи предварителния състав на Франция за Световното състезание
Дидие Дешан разгласи предварителния състав на Франция за Световното състезание

Оливие Жиру попадна в състава

Той счита, че Франция има късмет да отбрани купата международен първенец.

" Отиваме в Катар, с цел да се опитаме да защитим купата, имаме страховит тим и ще създадем всичко, с цел да спечелим трофея ", сподели Мбапе.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР