Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска да играе

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе иска да играе
Коментари Харесай

Мбапе иска да играе в Реал Мадрид

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе желае да играе в Реал Мадрид. Това разкри мениджърът на играча Иван льо Мее пред " Марка ". Футболистът от дълго време е спряган за трансфер в посока " Сантиаго Бернабеу ". Агентът обаче се съмнява, че това ще се случи през лятото поради пандемията от ковид, която удари съществено всички тимове.

" Мбапе желае са играе в Реал Мадрид. При естествени условия, можеше да се чака той да премине там още през това лято. Но в този момент, поради изключителното състояние с ковид, никой не може да си разреши да извади 300 милиона за един футболист. Килиан желае да работи със своя кумир Зинедин Зидан и да се трансформира в най-хубавия №9 в света ", съобщи Льо Мее.

Зидан също има предпочитание да притегли Мбапе в състава си. Нападателят има контракт с ПСЖ до 2022 година и от клуба пробват да го накарат да преподпише, само че за момента това не е реалност.

През този сезон 21-годишният талан е записал 33 мача за парижани във всички шампионати, като в тях е отбелязал 30 гола и е направил 17 асистенции.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР