Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е подновил тренировки

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е подновил тренировки
Коментари Харесай

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе поднови тренировки с първия тим

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е възобновил тренировки с първия отбор на тима, оповестиха от клуба.

" След доста градивни и позитивни диалози сред ПСЖ и Килиан Мбапе преди мача против Лориен, беше решено футболистът да бъде върнат към тренировките на първия тим ", се споделя в изказването.

Пари Сен Жермен не съумя да победи Лориен при семейството си в първия кръг на Лига 1 в събота вечер и направи тъждество 0:0. В състава на първенците не бяха нито Мбапе, нито Неймар и Марко Верати. Французинът бе забелязан на трибуните на " Парк де пренс " по време на срещата, дружно с новото попълнение Усман Дембеле.

Неговото завръщане в подготвителния развой значи, че Мбапе най-вероятно ще може да бъде разполагаем на треньора Луис Енрике за гостуването на ПСЖ на Тулуза в събота във втория кръг на френската Лига 1.

Мбапе е играл единствено един мач от идването на испанския експерт. Той взе присъединяване в приятелския мач против Льо Авър (2-0), като означи и гол.

Завръщането на Мбапе към тренировките, медиите във Франция поясняват и като разрешаване на проблема с него, като припомнят, че президентът на клуба Насър Ал-Хелаифи е декларирал на Мбапе при започване на седмицата, че сега, в който удължи периода на контракта си, той ще се върне в състава на Луис Енрике.

Сагата с Килиан Мбапе стартира, когато се разбра, че той е отказал удължение на контракта си с ПСЖ и че желае да стане свободен сътрудник през 2024 година, когато изтича и периода на договора му. В отговор на отхвърли му да удължи контракта си това лято, ПСЖ го извади от състава и го сложи в трансферния лист.



24-годишният Мбапе е в Пари Сен Жермен от 2018 година. Той завоюва пет трофеи на Франция и три пъти победи в шампионата за Купата на страната. Нападателят изигра общо 260 мача за парижани, като означи 212 гола и направи 98 асистенции.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР