Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е отказал да

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е отказал да
Коментари Харесай

Мбапе отказва да се извини за бурната си реакция към треньора

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е отказал да се извини за държанието си по време на мача с Монпелие (5:0), когато реагира бурно против старши треньора Томас Тухел, написа “Ас”.

Младият френски футболист изрази огромното си неодобрение от промяната по време на дуела. Също по този начин той натърти, че него постоянно го сменят първи, до момента в който играчи като Неймар и Анхел Ди Мария най-редовно играят по цели мачове. В дните след дуела незабавно се прокрадна информацията, че Мбапе е подготвен да изслуша оферта от Реал Мадрид и през лятото да се реалокира на “Сантиаго Бернабеу”.

Вестникът твърди още, че Тухел е събрал тима на среща, с цел да бъде коментирана конфликтната обстановка. На самото събиране младият френски футболист е признал, че е реагирал прекомерно бурно в обстановката, само че е отказал да сервира извиненията си на треньора и не счита държанието си за неверно. Часове преди общата отборна среща пък спортният шеф на ПСЖ Леонардо извика в кабинета си старши треньора Тухел и Мбапе, само че тематиките не бяха изяснени в елементи, както и какво са желали от играча.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР