Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е готов за

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е готов за
Коментари Харесай

Мбапе готов за срещата с Ница

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е подготвен за игра и ще бъде разполагаем на треньора Томас Тухел за срещата с Ница тази вечер. 20-годишният гений пропусна мачовете на националния тим на Франция с Исландия и Турция поради болки в бедрото, само че към този момент е изцяло подготвен за игра.

Това е една от дребното положителни вести за Тухел, който обаче няма да може да употребява няколко други контузени футболисти, в това число и Неймар, който ще отсъства в идващите четири седмици поради скъсване на мускулни нишки.

“Тило Керер, Идриса Гай и Неймар са контузени, а Хуан Бернат е осъден. Всички останали играчи трнират обикновено и са разполагаем. Килиан Мбапе тренира с тима. Радвам се, че се разбрахме с националния тим на Франция той да получи отмора. В понеделник той тренира независимо и нямаше късмет да играе против Турция. Сега към този момент има цяла седмица с тренировки и това е нещо друго. Едно е да тренираш с дребна група играчи, а друго е да направиш пълноценна подготовка с цялостно натоварване. Не може да играеш в сходен мач, когато си подготвен на 80%, а не на 100%”, счита Тухел.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР