Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани коментира спречкването със

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани коментира спречкването със
Коментари Харесай

Кавани: Не съм докоснал Неймар, той ми е приятел и брат

Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани разяснява спречкването със съотборника си в Пари Сен Жермен Неймар по време на дуела другарската среща сред Бразилия и Уругвай. В края на мача Кавани фаулира бразилеца, който след това отхвърли да одобри подадената ръка на уругваеца.

“Това са неща, които се случват във футбола. Ние сме другари, братя. Но искаш да побеждаваш и да защитаваш своя народен отбор. Нищо не направих, не го допрях. Отидох да го видя и му споделих, че не съм го докоснал, единствено това”, съобщи той пред радио “Монте Карло”.
Edinson Cavani has broken his silence after scything down Neymar in Uruguay’s clash with Brazil - https://t.co/Qf2FNAbKEw pic.twitter.com/1wC98PzvRo
— Squawka News (@SquawkaNews) November 19, 2018 Голмайсторът приказва и за тризъбеца сред тях двамата и Килиан Мбапе в офанзивата на ПСЖ. “Имаме трима играчи, които са механически значими, и е обикновено всички да желаеме да вкарваме. Ролята на треньора е да свързва играчите в офанзива, а също и със отбраната. Томас Тухел приказва с нас, от време на време го прави, само че мисля, че не му е елементарно. Знаеш, че е по този начин, само че считам, че работата през всички дни лека-полека ще донесе триумф.

Всички ще успеем да разберем кое е най-хубавото, какво може да се направи за тима и да имаме триумф дружно, с цел да спечелим значими неща. Трябва да дадем качествата си в услуга на отбора. Така ще можем да реализираме огромни неща. Колкото по-скоро го осъзнаем, ще можем да създадем доста неща, тъй като по този начин не можем да продължаваме”, сподели още Кавани, който счита, че някой всред Мбапе, Рафаел Варан и Антоан Гризман би трябвало да завоюва Златната топка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР