Нападателят на не скри, че има желание да продължи кариерата

...
Нападателят на не скри, че има желание да продължи кариерата
Коментари Харесай

Голмайсторът на Зенит: Достигнах върха в Русия, време е за следващата крачка

Нападателят на не скри, че има предпочитание да продължи кариерата си в по-силно състезание. Иранецът е една от звездите на отбора от Санкт Петербург и е отпред в листата на стрелците в РПЛ дружно със съотборника си Артом Дзюба. Интерес към него не липсва, само че към този момент питерци отхвърлят да го продадат.

" Вярно е, че реализирах много, откогато съм в Русия. Ако се появи опция да мина в някоя от огромните европейски лиги, за какво не? Мисля, че всеки състезател е задължен да се стреми да се развива ", съобщи Азмун пред " Спорт-Експрес ".

Преди Нова година, и опипваха почвата за възможен трансфер на нападателя, само че Зенит му сложи цена от 20 млн. евро и това осуети договарянията. За разлика от него, някогашният му съотборник към този момент сбъдна фантазията си да играе в Западна Европа и подписа с.

" Саша разполага с голям капацитет. Той може да играе във всяко състезание. От все сърце му искам триумф в Италия. Надявам се да отбрани достойнството на страната си и да радва съветските почитатели. Кокорин имаше тежък интервал, само че в този момент е концентриран напълно върху футбола и съм уверен, че може да се осъществя. Щастлив съм и за, който е в ", показа Азмун.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР