Нападателят на националния отбор на Япония по Такефуса Кубо заяви,

...
Нападателят на националния отбор на Япония по Такефуса Кубо заяви,
Коментари Харесай

Таке Кубо: Хванаха ни на контраатака, мачът с Испания ще е най-важният в моя живот

Нападателят на националния тим на Япония по Такефуса Кубо съобщи, че ще е пределно стимулиран за решителния мач с Испания от група “Е ” на международното състезание. Футболистът не игра при загубата от Коста Рика, макар че бе титуляр в първия мач против Германия. 

" Зле се усещам след този мач. Не играх, само че другояче съм в положително положение ", сподели футболистът на Реал Сосиедад пред вестник " Ел Мундо Депортиво ". " Хванаха ни на контраофанзива, както ние направихме против Германия ", продължи Кубо.

" В последната среща би трябвало да играем като колектив. Мачът против Испания е най-важният в живота ми. Свеж съм, да забележим дали мога да вкарам надвит гол ”, сподели още нападателят пред изданието. 

" Най-доброто на Япония е, че може да се приспособява към играта на който и да е противник. Можем да играем против огромните тимове - против Испания, Бразилия или който и да е. Това ни активизира ", счита японецът.

Такефуса Кубо е част от академията на Барселона “Ла Масия ” и измежду най-хубавите му другари са Ансу Фати и Ерик Гарсия. " Не съм приказвал с тях, само че в случай че се засечем на терена, ще го направя ", приключва японският нападател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР