Нападателят на НаполиВиктор Осимен съвсем скоро ще има нова предпазна

...
Нападателят на НаполиВиктор Осимен съвсем скоро ще има нова предпазна
Коментари Харесай

Осимен остана без късметлийската си маска, но ще се сдобие с нова

Нападателят на НаполиВиктор Осимен напълно скоро ще има нова защитна маска, която да употребява по време на мачовете на отбора.

Както е известно, голмайсторът на Серия " А " носеше специфична маска във всички мачове на своя отбор от януари 2022-ра насам, откакто два месеца по-рано получи голям брой лицеви фрактури при конфликт с Милан Шкриняр в мач сред Наполи и Интер. Тъй като от този момент насам той не стопира да бележи за “партенопеите ”, маската се трансформира в негов амулет, като почитателите на водача в Калчото започнаха да имат вяра, че тя му носи шанс. Манията в Неапол към въпросната маска стана толкоз огромна, че деца започнаха да си поставят маски като тази на своя кумир, а кулинари да я пресъздават посредством разнообразни ястия като торти и суши.

View this post on Instagram
A post shared by Ortopedia Ruggiero (@ortopediaruggiero)

Миналата седмица обаче стана ясно, че Осимен е изгубил обичаната си маска, до момента в който е бил на лагер-сбор с националния тим на Нигерия. Случайно или не, от този момент насам той първо получи травма в аддуктора на лявото си бедро, а по-късно Наполи загуби от Милан с разгромното 0:4 вкъщи. В последна сметка през днешния ден от Ortopedia Ruggiero, които бяха изработили изгубената маска, се похвалиха в Инстаграм, че към този момент са подготвени с нова такава, която скоро ще бъде доставена до звездата на Наполи. Прави усещане, че върху маската са изписани буквите на нападателя и неговия номер - VO9, като неаполитанските последователи се надяват тя да му донесе същия шанс като предходната.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР