Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние е смъртоносен с топка в

...
Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние е смъртоносен с топка в
Коментари Харесай

Инсиние стана жертва на ревността си

 Скритите лица на ревността
Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние е гибелен с топка в краката, само че си откри майстора в лицето на продуцентите на италианско тв шоу.

Италианският национал е легендарен със своята ревнивост и тъкмо в това негово едва място се прицелиха от малкия екран. В шегата взе участие и брачната половинка му Геновева " Джени " Дароне.

В името на шоуто тя осведомява Лоренцо, че ще се снима във филм и последователно го среща със сюжета. Тя би трябвало да взе участие в няколко горещи подиуми с хубав артист, като Инсиние изпада във все по-лошо въодушевление до момента в който слуша. За похлупак в този миг пощальон носи в дома им букет с цветя за нея, изпратени от " режисьора " на кино лентата.

Това прелива чашата на ревността на Инсиние, който изрично не разрешава присъединяване във кино лентата на брачната половинка си и я приканва да закрие всичките си профили в обществените мрежи. В този миг лъсва истината, че всичко е било поради шоуто, само че Лоренцо към този момент е разкрил характера си. Шоуто ще бъде излъчено в ефира на Italia 1.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jenny Darone Fan Page (@jennydarone_page) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР