Нападателят на Наполи Хосе Кайехон заяви, че „небесносините“ вярват, че

...
Нападателят на Наполи Хосе Кайехон заяви, че „небесносините“ вярват, че
Коментари Харесай

Кайехон: Вярваме, че можем да спечелим Скудето

Нападателят на Наполи Хосе Кайехон съобщи, че „ небесносините “ имат вяра, че могат да завоюват купата през актуалната акция в Серия А.

„ Ние имаме вяра в Скудето. Сега обаче ни следва сложната част. Трябва да продължим да играем на същото равнище. Начело сме в класирането, само че не би трябвало да се отпускаме. Казахме на по-младите футболисти, че най-трудното занапред следва. Всеки мач ще бъде решителен и ще сме подложени на доста огромно напрежение “, разяснява испанецът.

В миналия 22-ри кръг неаполитанци се постановиха с 3:1 над Болоня, като с 18-ия си триумф от началото на сезона футболистите на Маурицио Сари не престават да водят в класирането с актив от 57 точки, с 1 повече от първенеца Ювентус, който е втори.

„ Надявам се, че в края на акцията ще честваме. Сблъсъкът с Ювентус на 22 април несъмнено ще бъде решителен, само че ние сме длъжни да запазим успокоение. Треньорът ни дава нужната убеденост, с цел да играем по този метод. Трябва да сме му признателни, както и на целия щаб, за напъните, които поставят “, безапелационен е Кайехон.

В неделя Наполи гостува на последния в класирането Беневенто в среща от 23-ия кръг на Серия А. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР