Нападателят на Монако Радамел Фалкао е попаднал в трансферните планове

...
Нападателят на Монако Радамел Фалкао е попаднал в трансферните планове
Коментари Харесай

Фалкао може да се озове в Галатасарай

Нападателят на Монако Радамел Фалкао е попаднал в трансферните проекти на Галатасарай. Турският гранд стяга мощна селекция за Шампионската лига и желае да притегли 33-годишния колумбиец. Според " L’Equipe ", двете страни към този момент са почнали договаряния.

През предишния сезон Фалкао съумя да се опази от травми и изигра 33 мача в Лига 1. В тях той означи 15 мача и направи 3 асистенции, а " монегаските " с тъга се избавиха от изпадане. Галатасарай не е единственият клуб, който се интересува от някогашната звезда на Порто и Атлетико Мадрид. Пред него има вид да се завърне в Ла Лига, само че с екипа на Валенсия, или да поеме към Китай.

Галатасарай приготвя оферта и за друго известно име - Жервиньо. 32-годишният бързак възроди кариерата си с екипа на Парма, като вкара 11 гола в Серия " А ". Той взима по 1,3 млн. евро на сезон на " Енио Тардини ", а Галатасарай му предлага съвсем двойно повече.

Естествено, Парма няма елементарно да се раздели с котдивоареца. " Дуковете " ще изискат 15 млн. и тази цена е доста евентуално да откаже Галатасарай.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР