Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си създаде проблеми в Стокхолм

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си създаде проблеми в Стокхолм
Коментари Харесай

Новото Ферари на Златан му носи главоболия в Швеция

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович си сътвори проблеми в Стокхолм поради новото Ферари, което кара. Екстравагантния футболист нито е нарушил защитните ограничения в резултат на рецесията с ковид, нито е карал прекомерно бързо, само че все пак е заплашен от глоба. Оказва се, че скъпото возило - модел Monza SP2, което той самичък си подари за последния си рожден ден, не е било записано в родната му Швеция. Местната пътна организация разгласи, че автомобилът не е бил регистриран и затова не би трябвало да се кара.

Като колата на Златан съществуват още единствено 498 бройки, като всяка една коства към 1,6 милиона евро и доближава оптималната скорост от 299 км/ч.

'It wasn't registered': Zlatan Ibrahimovic could be punished for ILLEGAL spin in flash $2mn Ferrari birthday gift. pic.twitter.com/poA4HBPtYt
— Enock Kobina Essel Niccolò Makaveli (@EnockKobinaEsse) May 13, 2020
Не е ясно дали самото бъдеще на Ибра е обвързвано с Милан. В момента шампионатът в Серия " А " е стопиран поради пандемията с COVID-19, а договорът на шведа е до 30 юни 2020 година Има алтернатива за удължаването му с 12 месеца, само че не е несъмнено, че и двете страни са съгласни.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР