Нападателят на Милан Златан Ибрахимович се връща в националния отбор

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович се връща в националния отбор
Коментари Харесай

На 39 години и с поглед към европейското Ибрахимович се връща в националния отбор

Нападателят на " Милан " Златан Ибрахимович се връща в националния тим на Швеция. На 39 години той е включен в групата за дуелите с Грузия и Косово в края на месеца.

Ибрахимович попада в състава за пръв път след Евро 2016, когато разгласи, че се отдръпва от националния тим. Сега той влиза назад в състава с взор към присъединяване на европейското това лято.

Нападателят е рекордьор за Швеция с 62 гола в 116 мача. Преди международното в Русия през 2018 година той си остави малка врата за връщане, само че в последна сметка не игра.

В обществените мрежи Ибрахимович отвори тематиката в познатия си жанр. Той разгласява своя фотография от мач на Швеция и написа: " Завръщането на Бог. "
The return of the God
- Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official)
" Преди всичко той е доста добър футболист. Най-добрият, който сме имали в Швеция ", сподели селекционерът Яне Андерсон.

" Разбира се, доста е занимателно, че той желае да се върне. Наред с това, с което той може да способства на терена, той има необикновен опит и може да помогне на останалите футболисти в тима ", добави Андерсон.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР