Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разкри, че бившият вицепрезидент на

...
Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разкри, че бившият вицепрезидент на
Коментари Харесай

Златан: Не виждам друг Ибракадабра, Галиани ме покани да отида в “стария Милан”

Нападателят на Милан Златан Ибрахимович разкри, че някогашният вицепрезидент на клуба Адриано Галиани го е поканил в близкия Монца, където сега е началник със Силвио Берлускони. Също по този начин шведът е безапелационен, че не вижда различен състезател, който да разполага с неговите качества.

“Галиани ми се обади и сподели: “Твърдиш, че това не е твоят Милан. Старият ти Милан е на 11 км. от клуба”. Харесвам го, той работи по този начин, както би трябвало един състезателен шеф. Когато ме докара в Милан първия път, той пристигна в къщата ми в Швеция и ми съобщи: “Няма да си потегли, до момента в който не дойдеш с мен”. Жена ми, Хелена, ме погледна разтревожено: “Това е полуда. Какво желае той?” Отговорих й, че би трябвало да отидем, другояче той няма да си тръгне. Когато искаш нещо, би трябвало да го вземеш с дейности, а не с думи.  Златан: Не играя за нов контракт, към този момент никой не ми се e обаждал за това Странно е без почитатели. Те способстват за 50% от играта: надъхват те, освиркват те, което ми харесва, развълнуват те. Когато отида под Курва, се усещам жив, а почитателите се радват. Те се молят на своя господ. Това, което излезе като информация след станалата известна среща преди полуфинала за Купата на Италия, е единствено 10% от случилото се, само че не беше нещо неприятно. Просто говорех от мое име и от това на тима. Разговаряхме между тях, несъмнено, с цел да получим отговори за обстановката и нашето бъдеще.  Ибрахимович удостовери: Малко евентуално е да ме видите в Милан през идващия сезон Дали към момента се събуждам с желанието да упражнявам? Не, не и сутринта. Трудно се събуждам. Но когато упражнявам, аз упражнявам. Не знам, може би ми харесва да пострадвам на тренировките. Когато пострадвам, се усещам по-добре. На 38 години съм, само че когато стартираме да бягаме на “Миланело” не трябва да поставям по-малко старания от останалите. Трябва да се товаря колкото тях, тъй като по този начин е в главата ми. Трябва да съм по-добър от другите във всичко, което върша, по този начин израснах.
Zlatan Ibrahimovic Interviewed by Sportweek

" I'm as strong as Tyson, as fast as Bruce Lee. And I dance like Ali " pic.twitter.com/IllHMzTRqt
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) July 11, 2020 Кой би ме наследил? Дано да има подобен футболист поради футбола и тези, които към момента могат да му се любуват, само че не го виждам. Ибрахимович е най-завършеният нападател измежду всички и към момента не съм видял различен Ибракадабра. Някой, който е висок 1.96 метра със силата на Майк Тайсън, който да танцува като Мохамед Али и да е бърз като Брус Лий… Не, няма такъв”, съобщи Ибрахимович пред Sportweek.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР